Get Adobe Flash player

Loop mee met de sponsorwandeling over het Pieterpad

Meld je nu aan voor de sponsorwandeling in één dag over het Pieterpad! Je loopt samen met andere teams het Pieterpad waarbij elk team zijn eigen etappe loopt. Een unieke gebeurtenis waarvan jij deel uit kunt maken. De sponsortocht is op 14 september en het doel is om €1.000 per team op te halen. Dit geld gaat naar een naaiproject voor moeders uit sloppenwijken in Kenia. Zij leren met dit project hun familie te onderhouden.

Hoe het werkt

Stel een team samen door collega’s, vrienden of familieleden te enthousiasmeren om mee te lopen. Vervolgens kies je de etappe uit die jullie graag willen lopen en meld je aan.

 

 

 

AANMELDEN

 

 

Geld inzamelen

En dan begint het! Vertel iedereen in je kennissenkring over het mooie doel van Huruma MEVA wat jij gaat steunen en dat je in ruil daarvoor met andere teams het hele Pieterpad gaat aflopen! Zodra je je aanmeldt zorgt de organisatie bij de website geef.nl dat er voor jullie groep een eigen inzamelingspagina komt, jullie krijgen hier een berichtje van welke je kunt delen in je netwerk: Er kan gedoneerd gaan worden!

 

Het project

Het doel van dit project is om vrouwen uit de sloppenwijk Mathare (Nairobi, Kenia) economisch sterk te maken. Dit gebeurt door het aanbieden van een opleiding tot kleermaakster. Nadat de vrouwen in staat zijn goede kleding te produceren, worden zij begeleid in het op de markt brengen van de kleding. Daarnaast krijgen de vrouwen psychosociale hulp en worden ze aangemoedigd om samen te werken met de andere vrouwen uit het project om elkaar te kunnen helpen en ondersteunen.

Sponsorwandeling Pieterpad voor goede doel - Huruma MEVA

Het Pieterpad

Het Pieterpad voert van Pieterburen in Noord Groningen naar de Sint-Pietersberg in Zuid Limburg en is daarmee de langste aaneengesloten wandelroute van Nederland. Het Pieterpad is verdeeld over 26 etappes.

 

Zodra je je aanmeldt nemen we contact met jullie op hoe de dag er verder ziet, zullen we jullie informeren  over wat je allemaal nodig hebt en hoe je bijvoorbeeld van de plek van finish terugkomt bij je beginpunt.

 

Voor de echte goed getrainde wandelaars bieden we ook de mogelijkheid een echte uitdaging aan te gaan; Lange-Afstands-Wandelroute is een wandeling die zich uitstrekt over een afstand vanaf ongeveer honderd kilometer, waarbij het eindpunt niet gelijk is aan het beginpunt. Je loopt dus geen rondje.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de sponsorwandeling en het bijbehorende project? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.