Get Adobe Flash player

Vrijwilligers gezocht!


Huruma MEVA krijgt steeds meer vragen voor hulp en het ondersteunen van projecten in Afrika, met name Kenia. Een ontwikkeling die ons soms verwondert. Een ontwikkeling die kansen biedt, maar ook het werk van de Stichting uitbreidt. Een ontwikkeling die zorgt dat we meer handen nodig hebben om het vele werk te kunnen doen. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag wat willen betekenen voor de Stichting in het algemeen of voor een specifiek project. Vrijwilligers die willen bijdragen aan het samen realiseren van de doelstellingen van Huruma MEVA; kinderen in Afrika kansen bieden op een betere toekomst.


Wat kunt u doen?

We zoeken vrijwilligers die een activiteitengroep binnen hun woonplaats willen oprichten. De vrijwilligers in die plaats kunnen dan gezamenlijk voor Huruma MEVA sponsoractiviteiten organiseren om geld in te zamelen. Maar denk ook aan het geven van voorlichting op scholen, contact zoeken met lokale bedrijven voor sponsoring en dergelijke.


Het vrijwilligerswerk kan ook over de grens gaan. Je kunt bijvoorbeeld voor een periode naar Afrika om als vrijwilliger te helpen bij één van de projecten die Huruma MEVA ondersteunt. Het is hierbij wel van belang dat u/je de visie, missie en doelstellingen van de sichting kunt steunen.


Mocht u interesse hebben om op vrijwillige basis bij te dragen aan het werk van de Stichting Huruma MEVA, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .